Misyonumuz-Vizyonumuz-Değerlerimiz-Kalite Politikamız
01 Mart 2022

KALİTE POLİTİKAMIZ

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutmaktır.

Hizmet verdiğimiz bireylerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktır.

Kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak, güler yüzlü, yetenekli, bilgili ve deneyimli ekiplerimizle güvenilir sağlık hizmeti vermektir.

Kalite yönetim sistemine ve yasal şartlara uyarak sistemin etkinliğini sürekli iyileştirmektir.

MİSYONUMUZ

İnsana ve çevreye saygı, çağdaş bir çalışma ortamı için sürekli gelişme adına motivasyon ve iletişim sağlamak,bireysel ve toplumsal memnuniyeti artırarak kaliteli sağlık hizmeti vermektir.

VİZYONUMUZ

Hastanemizin hizmet kalitesini artırmak ilkesinden hareketle süreklilik kazandırmak ve çağdaş standartlara ulaşabilmek.

DEĞERLERİMİZ

Hastanemize başvuranların memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek için, sağlıkta kalite standartlarına uygun, zamanında, güler yüzlü sağlık hizmeti sunmak.
    Sağlıkta kalite standartlarını yakalamak için sürekli iyileştirmeler yapmak.
    Çalışanlarının memnuniyetini esas alan ekip çalışmasıyla hizmet vermek.
    Mevcut kaynaklarımızı yerinde ve etkin kullanmak.
    Fiziki ve sosyal çevremize yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek.
    Tedarikçilerimizle, karşılıklı işbirliği anlayışı içerisinde çalışmak.